Wat vond Boekscout van mijn manuscript?

Voor een manuscript een boek wordt, vindt er eerst een beoordeling plaats. Ik ben heel erg blij dat mijn manuscript door Boekscout zó goed werd beoordeeld en wil dat graag met jullie delen.

1. Beoordeling

Wat is dit boek een uitgebreide en intensieve studie van Hannah Arendt! Er zit ongelofelijk veel leeswerk en onderzoek in dit boek, wat jou duidelijk veel tijd en denkwerk heeft gekost. Het boek dat daaruit voortkomt, is die investering zeker waard! Je laat geen deel van Hannah Arendts leven onbelicht en door haar werken als uitgangspunt te nemen, leg je een stevige basis voor jouw analyses. Je boek is daarnaast ook heel overzichtelijk, zowel om te lezen, als wanneer je specifieke informatie zoekt. Door je hoofdstukken op te delen in thema’s en te voorzien van kernwoorden, geef je de lezer handvatten. Verder is het heel leuk om te zien hoe jouw interesse en enthousiasme over Arendts werk zichtbaar is in jouw manier van schrijven. Niet alleen in je nawoord, maar ook in jouw aandacht voor details en reflecties zie ik als lezer dat dit boek jou aan het hart ligt. Dat levert een uitgebreid en toegankelijk boek op voor iedereen die geïnteresseerd is in Hannah Arendt.

(Om privacyredenen laat ik de naam van de beoordelaar hierbij weg.)

Er waren enkele aandachtspunten en die heb ik verwerkt. Toen kon het maken van het boek écht beginnen. Ik ben nu bezig met een omslag (cover) voor het boek te bedenken. Een uitdaging, omdat er in het boek heel wat aan de orde komt. Maar daar komen we wel uit.

In de komende tijd, tot aan publicatiedatum 16 juli en natuurlijk ook daarna, zal ik op deze plek steeds iets vertellen over het boek. Wil je dat volgen, abonneer je dan en je blijft bij!

En als je dat doet, meld je dan ook even aan voor de (AVG-proof) promotiemailing van de uitgever over het boek!


Twitter Facebook LinkedIn VolgenNieuwsbrief zomer 2022!

1 jaar De werelden van Hannah Arendt!

pod/videocast over Hannah Arendt

Recensie op NBD Biblion (door een echt mens!)

Ik ding mee naar BoekGoud!